Necessites un taxi a Girona? Truca'ns o sol·licita'ns a través de l'APP Taximés!

06/03/2020

Entrevista a Guillermo Castell, president i un dels fundadors de l'assocació de taxi Girona, Salt i Sarrià de Ter. Explica la seva experiència en el món del taxi a Girona i el llançament d'una nova APP per facilitar a l'usuari la gestió amb el taxi.

 

ASSOCIACIÓ DE TAXI GIRONA, SALT I SARRIÀ

L'associació de Taxi de Girona, Salt i Sarrià va néixer al 2016 de la mà de l'experiència de Guillermo Castell i altres companys, i compta actualment amb una flota de 11 vehicles, 5 dels quals són adaptats. La majoria són furgonetes i vehicles grans per facilitar el transport i la comoditat dels usuaris.

 

APP TAXIMES GIRONA

L'APP permet demanar un taxi de manera molt ràpida sense necessitat de fer trucades ni patir esperes quan les línies estan ocupades. Els usuaris que no saben on són concretament, amb l'APP ja no hi ha aquest problema, i a més a més poden veure en quin punt es troba el taxi i el temps estimat que pot tardar. 

 

SERVEI 24 HORES

Els taxis poden ser imprescindibles en qualsevol dia i hora, és per això que els clients els tenen disponibles 24 hores els 365 dies de l'any. Una trucada i en poc temps un professional el pot recollir a qualsevol lloc

 

 

Per llegir l'entrevista sencera de ProntoPro a Guillermo Castell, prem aquí.